Si. Podem ajudar el vostre negoci!


Programem a mida
l'eina definitiva per la vostra
presència online

A Beewing som especialistes en fer pàgines web a mida de les necessitats del client. Treballem en el desenvolupament de projectes de totes les mides, sense límits pel que fa a funcionalitats o disseny.

Apostem per la creació de webs a mida per aportar als nostres clients un lloc web pensat, planificat i executat en funció dels seus requisits.


Màrketing ON/OFFline

El màrketing és un dels pilars fonamentals de les empreses, ja que en el seu conjunt les estratègies desenvolupades en aquest departament són clau per a vendre els serveis o els productes. A beewing tant si requeriu màrketing online fent servir la xarxa, com si requeriu màrketing online fent servir els canals tradicionals com la ràdio, la televisió o el paper, estem disposats a ajudar-vos a augmentar els clients i afavorir l'engagement del consumidor.Identitat corporativa:
tan important com el producte.

Quan una companyia necessita una Identitat Corporativa, requereix un treball global i un pensament de 360º que abasti tots els aspectes que formen part de l’essència de la marca. D’aquesta manera Beewing t’ajuda a crear des de zero, i t’ajuda a perfilar la teva personalitat, tant en les qüestions tangibles (productes i serveis), com en les intangibles (filosofia, valors, to i estil de comunicació).

2

ASPECTES CLAUS:

Branding & Naming


Producció de continguts

No només el missatge és important, també ho és el format. Per això a Beewing aportem valor afegit a les estratègies de comunicació dels clients amb la creació i producció de continguts. Així mateix, creem i organitzem els esdeveniments dels nostres clients i ens ocupem que tinguin la màxima cobertura.


Gestió integral
de xarxes socials

En un temps com aquest en què les xarxes socials s’han convertit en una eina imprescindible a les nostres vides, a Beewing també els hi donem la importància que mereixen gestionant-les, actualitzant-les depenent interessos i, si s’escau, fent nosaltres mateixos la producció del contingut: des de textos, fins a fotos, passant per vídeos.

Ho fem molt fàcil, i al moment. Fent servir eines per conèixer el teu públic objectiu i emprant, també, estratègies de màrqueting i diferents aplicacions per tenir, més encara, informació rellevant i de qualitat del vostre sector/voltant, per assolir els teus objectius.


Dominis, hostings i servidor dedicat

La web és un cotxe i el hosting l’adreça del pàrquing i la matrícula. Nosaltres en som els mecànics que actuem les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana perquè el vehicle estigui ben preparat i vigilat. Som conscients de la importància de la seguretat, pel que invertim gran part del nostre temps en la vigilància, supervisió i control de les aplicacions de tot projecte. Allotjament de planes web, actualització del seu software, backups i servei de correu electrònic amb filtres antispam i antivirus.


CONTACTA AMB NOSALTRES • Fes bzzzz!!!

Truca'ns +34 722 24 23 23

e-mail. bzzz@beewing.com

O envian's un formulari des d'aquesta pàgina